ÖZEL KOLTUKLAR GELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZEL KOLTUKLAR GELİYOR


 

Tarsus İdman Yurdu yönetimi, yeni sezon öncesi kombine bilet konusunda çalışma başlatıyor. Yönetim, cefakar ve vefakar Tarsus İdman Yurdu camiasından destek bekliyor.

 Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu, kulübe gelir temin etmek amacıyla kapalı tribün A protokol arkasında yer alan bölümde yeni koltuk dizaynı ve giriş barkot uygulaması başlatacaklarını kaydederek, “Yeni uygulamada en önemli unsur ‘isme koltuk’ şeklinde satışların yapılmasıdır. Kesinlikle isme tahsis edilecek koltukların başkaları tarafından kullanılması mümkün olmaması için kulübümüz bu konuda görevli bulundurarak takip edecektir. Bu uygulamanın kampanyaya dönüşmesi için destek vereceğine inandığımız Tarsus Kaymakamımızın, Tarsus Belediye Başkanımız, Tarsus Belediye Meclis üyeleri, işadamları, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret Borsası, tüm dernek ve meslek odalarının, bankaların ve cefakar Tarsuslu sporseverlerin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.    


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA