TARSUS’A ULUSLARARASI GÖREV | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’A ULUSLARARASI GÖREV


 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı H.Ruhi Koçak, ICC –Milletlerarası Ticaret Odaları Türkiye Yönetimine girdi.

Odadan yapılan açıklamaya göre; 1934 Yılında kurulan, 1950 yılından bugüne kadar, çalışmalarının genişlemesi amacıyla Kuruluş ve işlemleri TOBB tarafından yürütülen ICC- Milletlerarası Ticaret Odası Türkiye Milli Komitesinin 64. Genel Kurul Toplantısı, 27 Temmuz 2018 Cuma günü, Ankara’da TOBB Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının adından açılış konuşmaları ve Faaliyet Raporları ve Bütçe Kesin Hesaplar ile bir sonraki yıl bütçesinin görüşülmesini müteakip ICC- Milletlerarası Ticaret Odası – Türkiye Milli Komitesi Yönetiminde görev alacak Yönetim Kurulu Üyesi seçimi yapıldı. Yapılan seçimlerde, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak ICC-MTO Türkiye Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA