İŞBİRLİĞİ KENTE FIRSATLAR KAZANDIRIR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞBİRLİĞİ KENTE FIRSATLAR KAZANDIRIR


 

MESİAD geniş katılımlı bir heyet ile MESBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı’yı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. MESBAŞ Başkanı Ali Avcı kente işbirliği çağrısında bulunarak, “Çünkü sorunların aşılması için güç birliği yapmamız kente daha iyi çözümler ve fırsatlar kazandıracaktır” dedi.

Mersin Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (MESİAD) kentin dinamikleri ile dirsek temasını sürdürmeye devam ediyor. Dernekten yapılan açıklamaya göre; Geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşletmeci A.Ş. (MESBAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda MESİAD üyesi olan Ali Avcı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan yönetim, yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi aldı. MESBAŞ ve Serbest Bölge hakkında bilgiler aktaran Avcı; “MESİAD, Mersin’in sorunlarına eğilen çözüm bulmaya çalışan önemli bir kent dinamiğidir. MESBAŞ olarak da bu kente katma değer sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda işbirliği yapmamız kentimizin faydasına olacaktır. Çünkü sorunların aşılması için güç birliği yapmamız kente daha iyi çözümler ve fırsatlar kazandıracaktır” dedi.

“SORUNLARA BİRLİKTE HAREKET EDEREK ÇÖZÜM BULMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

MESİAD Başkanı Engin ise; “MESBAŞ kentimizin ticari gelişimi, istihdam ve ekonomi açısından önemli bir kurumdur. Kentimizin ve ekonomimizin her türlü sorununa birlikte hareket ederek, çözüm bulmaya çalışacağız. Serbest bölge ve limanımızın rakipleri ile daha iyi mücadele etmeleri, daha fazla istihdam sağlamaları ve daha fazla büyümeleri için her zaman MESBAŞ’ın yanındayız. Mersin’in sahip olduğu potansiyeli açığa çıkarıp, marka kent haline gelmesi için üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi. Mersin ve Serbest Bölge’nin sorunlarının masaya yatırıldığı ziyarette; MESİAD Başkanlar Kurulu Başkanı Mustafa Güler, 1/5 binlik planların durumu ve bu planın serbest bölgeye etkisi hakkında bilgiler verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Avcı, MESİAD Başkanı Engin'e ziyaret hatırası olarak plaket takdim etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA