TARSUS’TA KURBANLIK FİYATLARI VE SATIŞ YERLERİ BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA KURBANLIK FİYATLARI VE SATIŞ YERLERİ BELLİ OLDU


 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Tarsus Belediyesi, kurban fiyatları ve satış yerleri ile kesim yerlerini belirledi.

Tarsus Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye olarak  şehir içerisinde, meskûn mahalde adaklık veya kurbanlık hayvan satışına izin vermeyeceklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, Belediyenin tespit ettiği yerlerde satış ve kesim yapılabileceğini söyledi.

Huzurlu bir bayram dileyen Başkan  Can, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, hayvan satış yerleriyle ilgili hazırlıkları tamamladık. Kurallara uygun, hijyenik ortamda satış yapılması için 5 ayrı noktayı belirlerken, 3 ayrı noktada kesim yapılabilecektir.  Kurban gibi bir ibadetin maksadına uygun şekilde yapılması hususunda çaba sarf ediyoruz. Tüm hemşerilerimizin çalışmalarımıza destek vermelerini bekliyoruz” dedi.
Başkan Can, “2018 yılı kurbanlık kilogram satış fiyatlarımızı belirledik. Koyunun kg. fiyatı 21 TL, keçinin kg. fiyatı 20 TL ve büyük baş hayvanın kg. fiyatının ise 20 TL olarak belirledik. İnşallah hem esnafımız için bereketli, hem de kurban kesecek vatandaşlarımız için hayırlı olur. Kurban satış yerleri; Fevziçakmak Mahallesi Kuvva-i Milliye Parkı arkası, Bağlar Mahallesi İMKB Okulu yanı, Şehitlertepesi Yüzbaşı Yaşar Caddesi üzeri, Hürriyet Mahallesi Hürriyet Evleri arkası ve Kavaklı Mahallesi Cem Evi Civarı Hayvan Pazarı’nda kurulacaktır. Ayrıca belediyemizce ücretsiz olarak kurban kesimlerimizi Belediye Mezbahanesinde, Gaziler Mahallesi Mavi Bulvar üzeri Belediye Dershanesi yanında ve Şehitishak Mahallesi Turkuaz Kapalı Semt Pazarı arkasına kuracağımız yerlerde gerçekleştireceğiz. Bu münasebetle vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramlarını şimdiden kutluyor. Sağlık ve huzurlu bir bayram diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA