NEREDESİN BÜŞRA? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NEREDESİN BÜŞRA?


 

Tarsus’ta sevdiği genç ile evlenmek için evden ayrıldığı öne sürülen 17 yaşındaki Büşra Kulaç’ın ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor! Kızlarından haber alamayan aile yetkililerden yardım istedi.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’in Tarsus İlçesi Şehit Kerim Mahallesi’nde oturan ve 11 gündür kayıp olan 17 yaşındaki Büşra Kulaç’ın ailesinin tedirgin bekleyişi sürüyor. 27 Temmuz 2018 Cuma günü, Ali isimli genç ile evlenmek için evini terk ettiği öne sürülen genç kız, en son aynı tarihte 16.00 – 18.00 saatleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda görüldü. Bu saatler arasında gerçekleşen uçak seferlerinden biri ile İstanbul’a gittiği düşünülen geç kız ile ilgili olarak emniyet güçlerinin soruşturma çalışmaları devam ediyor. 
Kızı ile en son 31 Temmuz 2018 Salı günü saat 12.00 sularında kısa bir telefon görüşmesi yaptığını ancak nerede olduğu ile ilgili bir bilgi alamadığını ifade eden anne Hürü Kulaç, “Benim 11 gündür kızım yok. Kızımın bulunması için nereye elimizi attıysak boş çıktı. Bizim gözümüzde yaş, dizimizde derman kalmadı, bittik tükendik artık” dedi. 

“11 GÜNDÜR HABER YOK”
Kızının telefon görüşmesinde evlendiğini söylediğini belirten anne Kulaç, kızının zorla konuşturulduğundan şüphelendiklerini belirterek şunları söyledi: “Kızım sadece bizi aradı ve ‘anne ben evlendim. Ama sizden koktuğum için ortaya çıkmıyorum’ dedi. Aradığında ayrıca görümcesi olduğunu söylediği bir kadınla görüştüm. Telefonda konuştuğum kadına kim olduklarını ve kızımın nerede olduğunu sordum. Bana babası ile beni ertesi gün görüştüreceğini söyledi ama 11 gün geçmesine rağmen arayan kimse olmadı. İlk olarak arkadaşı ile konuşmuş. Onunla görüştüğümüzde Büşra’nın konuşmalarının değiştiğini ve hayatından endişe ettiğini söyledi. Bu konuşmasını zorla mı olduğunu gerçek mi olduğunu bilmiyoruz. Biz kızımın bulunması için devletimize sığındık ve bekliyoruz. Devletimizin eli kolu uzun değil mi artık bulunsun istiyoruz dayanacak gücümüz kalmadı. Eşim şeker ve epilepsi hastası ben kalp hastasıyım. Bizim boğazımızdan artık ekmek geçmiyor”.    


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA