CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN ESNAFA ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN ESNAFA ZİYARET


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Haber Merkezi

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk ve Akdeniz İlçe Sekreteri Semih Palamut ile Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Mersin Milletvekilleri Gökçel, Antmen ve Başarır, Başkan Dinçer’e genel kurulda yeniden başkanlığa seçilmesinden dolayı tebrik ederek başarı dileklerini ilettiler. 
CHP’li Vekiller esnaf ve sanatkarlar ile onların ilde örgütlü zirve kuruluşu Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini çok önemsediklerini ifade ederek, bu kesimle sürekli iç içe olacaklarını ve iletilen sorun ve beklentileri meclis kürsüsünden gündeme taşıyacaklarını ifade ettiler.
Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’ de CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletirken, kesimlerinin sorun ve beklentileri ile teşkilatın yapılanması hakkında da kısa bilgi paylaşımında bulundu. Ziyarette ülke ve yerel gündemdeki konular hakkında da sohbet havasında konuşuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA