ALACAKLI AĞABEY DEHŞET SAÇTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALACAKLI AĞABEY DEHŞET SAÇTI!


 

Mersin’de alacaklı olduğu kız kardeşinin dükkanına silahla saldırarak 2 kişiyi yaralayan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, 23 Temmuz günü Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Nusratiye Mahallesi'nde H.K. isimli şahıs alacaklı olduğu kız kardeşinin dükkanına giderek, kardeşi ve eniştesine 6-7 el ateş etti. Olayda kardeşi yara almazken şüphelinin eniştesi H.İ.A. ve H.K. isimli bir vatandaş hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından şahıs olay yerinden kaçtı. Bunun üzerine Mersin Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geniş çaplı bir çalışma başlattı. Titizlikle çalışmalarını sürdüren ekipler, şahsı düzenledikleri bir operasyonla gözaltına aldı. Emniyette sorgusu yapılan H.K., olayın 'alacak-verecek' meselesi yüzünden çıktığını söyledi. Emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edilen H.K. çıkarıldığı mahkemece 'tehdit ve silahla yaralama' suçundan tutuklandı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA