CHP MİLLETVEKİLLERİ VALİ SU’YU ZİYARET ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP MİLLETVEKİLLERİ VALİ SU’YU ZİYARET ETTİ


 

CHP 27. Dönem Mersin Milletvekilleri, Mersin Valisi Ali İhsan Su’yu ziyaret etti. Ziyarette D 400 karayoluna bat-çık yapılması, elektrik kesintileri,Çukurova Havalimanı gibi konular ele alındı.

CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır, Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Mersin ve ilçelerinin en önemli sorunlarını dile getirip, karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Milletvekili Ali Mahir Başarır, D400 karayolunda sık sık meydana gelen kazalar nedeniyle can kayıplarının sürekli yaşandığını ve bu kazaların önlenmesi için Tarsus’un Barbaros, Bahçe, Girne, Yeşil ve Şahin Mahalleleri bölümlerinde ciddi ve köklü bir tedbir alınmasını, bu bağlamda söz konusu bölgeye battı çıktı düzenlemesi yapılması önerisinde bulundu.

Son olarak Tarım Orman Bakanlığı Tarsus İlçe Müdürlüğünde görevli Nakıp Keklik ve bir gencin de D 400 karayolunda meydana gelen kazada vefat ettiğini belirten Ali Mahir Başarır, bunların yanı sıra Tarsus’a kurulmasına karar verilen Tarsus Üniversitesi, inşaat çalışmaları devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı ve Lojistik köyde çalışmaların hızlandırılmasını, Tarsus Kazanlı Sahil Bandında da tesislerin yapım çalışmalarına bir an önce başlanılmasını istedi.

Tarsus’a kurulacak olan Gıda İhtisas OSB’nin de çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Ali Mahir Başarır, Tarsus ve Cengiz Gökçel ile Alpay Antmen, Mersin ve Tarsus’ra sık sık yaşanan elektrik kesintileri konusunu da Vali Ali İhsan Su’ya iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali İhsan Su, milletvekillerine çalışmalarında başarılar dilerken, D 400 karayoluna battı çıktı yapılması için Karayolları Bölge Müdürü ile görüşerek konuya çözüm bulunmasını istedi.

Ziyaret, bir süre sohbet edilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Milletvekilleri daha sonra Valilik Şeref Defterini imzaladı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA