MİY 93 YAŞINDA: SAHİP ÇIKIN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY 93 YAŞINDA: SAHİP ÇIKIN!


 

Mersin İdman Yurdu’nun kuruluşunun 93’üncü yıldönümü kapsamında kulüp yönetimi Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk bırakarak, takımı yaşatma mesajı verdi.

ALİ ŞANLI

Törende gazetecilere kısa bir açıklama yapan MİY Başkanı Halil Türer, “Bugün Mersin İdman Yurdu’nun 93’üncü kuruluş yıldönümü. 55 yıl sonra amatör olarak faaliyetlerimize devam edeceğiz. Kulüp kapanmasın diye giriştiğimiz bu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Armayı, formayı yaşatmak için, bu kentin spor hafızasının silinmemesi için mücadelemiz sürecek. Takımız inşallah bu sene çıkıp, aslanlar gibi mücadele edecek” diye konuştu.

Taraftarlara da seslenen Türer, “Takıma sahih çıksınlar. İyi bir takım oluşturduk. Bu sene belki Süper Lig’e, 1. Lig’e alıştıktan sonra amatör kümede maç izlemek garip gelecek ama bizim bulunduğumuz yeri kabullenip, takımımıza sahip çıkıp, tekrar yukarılara doğru çıkmamız gerekiyor. Bunun başlangıcı da diriliş senesi olarak inşallah bu sene olacak. El birliğiyle hep  beraber yukarılara doğru tırmanmayı planlıyoruz” dedi.

Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun yıkımı ile ilgili de konuşan Başkan Halil Türer, “Yıkım, hükümetin bir projesi. TOKİ’ye devredilen tüm eski stadyumlar yıkılıyor. :izim bir tasarrufumuz yok orada. Kendileri uygun görmüşler yapmışlar. Şehirde oynayacak başka sahalarımız var. Biz maçlarımızı Mersin Stadyumu ile Koray Aydın Stadyumları’nda oynayacağız. Zaten yapılması gereken bir şeydi, çünkü bu stadyum kullanım ömrünü tamamlamıştı”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA