HAZIR DEĞİLLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAZIR DEĞİLLER


 

Süper Amatör Lig’e düşen Mersin İdman Yurdu, lig öncesi ilk ciddi sınavını Toroslar Belediyespor karşısında verdi. Mersin İdman Yurdu taraftarının büyük ilgi gösterdiği maçı Mersin İdman Yurdu 3-1 kaybetti.

ALİ ŞANLI

Koray Aydın Stadyumu’nda oynanan karşılaşamaya her iki takımda ilk yarı ideal 11 ile sahaya çıktı. İlk yarı boyunca her iki takımda karşılıklı ataklarla rakibini tarttı. Mersin İdman Yurdu genç bir kadro ile mücadele ettiği için zaman zaman maçta üstünlüğü ele aldı. İlk yarı yakaladığı pozisyonlardan ancak 1 tanesini değerlendirince ilk yarıyı 1-0 önde kapata bildi.
Kırmızı Lacivertliler ikinci yarıya yedek ağırlıklı kadro ile çıkınca tecrübeli oyunculara sahip olan Tosroslar Belediyespor oyunun kontrolünü ele aldı. 2. Yarıya baskılı bir oyun ile karşılık veren Yeşil Beyazlı ekip önce beraberliği ardından da 3-1 galibiyeti getiren golleri buldu. Her iki takımında tam olarak hazır görülmediği karşılaşma dostluk içinde  oynandı. Karşılaşmayı  Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Halil Türer, As Başkan Şevket Varan ve yöneticiler takip etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA