Kent Orkestrası’nın yaz konserleri sona erdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kent Orkestrası’nın yaz konserleri sona erdi


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın yaz konserleri sona erdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; 16 Temmuz Pazartesi günü Yemişkumu Halk Plajı’nda başlayan konserler, yine Yemişkumu Halk Plajı’nda sona erdi. Tatilini Mersin sahillerinde geçiren turistlerin eğlenceli bir yaz sezonu geçirmelerini sağlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, yaz sezonu boyunca plajlarda konser düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası tarafından verilen konseri yüzlerce tatilci dinledi.

Verilen konserde halk müziği, sanat müziği ve pop tarzında şarkılar vatandaşlar ile hep bir ağızdan seslendirilirken, 7’den 70’e herkes sahildeki halk konserinin tadını çıkardı. Konserde ayrıca, Kırgızistan’dan Mersin’e gelen ses sanatçıları da şarkı ve türkülerini seslendirerek, tatilcilerin keyifli bir akşam geçirmelerini sağladı. Akşam saatlerinde başlayan konser, gece yarısına kadar devam etti ve konseri dinleyen tatilcilerin memnuniyetleri gözlerinden okundu.

Erdemli ilçesi Ayaş Yemişkumu Halk Plajı’nda düzenlenen son yaz konserinde denize karşı şarkılarını seslendiren tatilciler, hareketli ve slow birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söyledi. Büyükşehir Belediyesi sayesinde eğlenceli bir yaz akşamı geçiren tatilciler, alkışlar ve ıslıklar ile şarkılara eşlik etti. Ayrıca kumsalda müzik eşliğinde dans eden tatilciler doyasıya eğlenme fırsatı buldu. İşletmesi Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş.’de olan Yemişkumu Halk Plajı’nda gerçekleştirilen konserde, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası şarkılarını seslendirirken, dinleyiciler keyifli ve müzik dolu dakikalar geçirdi.

 

VATANDAŞLAR KONSERLERDEN MEMNUN

Tatil için Batman’dan Mersin’e geldiğini belirten Gülistan Türk “Yaz konserleri çok güzel olmuş. Oynadık, dinledik. İlk defa bu akşam geldik ve çok eğlenceli geçiyor” dedi.

Adana’dan Mersin’e gelen ve tatilini Mersin sahillerinde geçiren Nazım ve Nazlı Albaylı, “Adana’dan geldik. Mersin’de tatil yapıyoruz. Hakikaten konserler çok güzel. Her zaman olursa daha iyi olur. Gerçekten bu senenin bombası oldu bizim için. Kapanışı burada yapacağız” şeklinde konuştu.

Tarsuslu Lokman Şahin de “İlk defa denk geldik ve güzel bir etkinlik. Beğendik ve devamını bekliyoruz. Başkanımız eskiden de Tarsus’ta belediye başkanıydı. Kendisinden çok memnunuz. Hizmetlerinin devamını istiyoruz ve başarılar diyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ümit Sezer ise, programın çok güzel organize edildiğini dile getirerek, konserlerde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın yaz konserleri, 16 Temmuz Pazartesi günü Yemişkumu Halk Plajı’nda başlayarak, 18 Temmuz Çarşamba Günü Susanoğlu Halk Plajı’nda, 21 Temmuz Cumartesi günü Kızkalesi Halk Plajı’nda, 23 Temmuz Pazartesi günü Kocahasanlı Kamp Alanı’nda, 28 Temmuz Cumartesi günü Erdemli Halk Plajı’nda, 8 Ağustos Çarşamba günü Susanoğlu Halk Plajı’nda, 11 Ağustos Cumartesi günü Kızkalesi Halk Plajı’nda ve son olarak 18 Ağustos Cumartesi günü Yemişkumu Halk Plajı’nda tatilciler ile buluştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA