Esnaftan yuva çocuklarına şefkat eli | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Esnaftan yuva çocuklarına şefkat eli


 

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Kurban Bayramı sevincini yuva çocuklarıyla paylaştı. Birlikten yapılan açıklamaya göre; Başkan Dinçer, Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde yaşayan ihtiyaç sahibi yetim çocuklarla bir araya gelerek kestiği iki kurbanı yuvaya bağışladı ve burada barınan 15’i erkek 40’ı kız toplam 55 çocuğa bayramlık hediye etti.

Bayramların toplumun her kesimini kucaklayan ve insani tüm değerleri bünyesinde barındıran önemli günler olduğuna vurgu yapan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, “. Bu bağlamda insani ve sosyal sorumluluk kapsamında bayramlarda yardımlaşma, dayanışma içerisinde bulunup, imkanı olmayana yardım ve şefkat  elini uzatmak hepimizin görevidir. Biz bu Kurban Bayramında iyiliği çocuklarımızla paylaşma,  yardımlarımızı yerine ulaştırma adına yuvada barınan çocuklarımızla bir araya geldik. Ayrıca bu etkinliğimizle yuvada barınan çocuklarımıza bayramda kendilerini yalnız hissetmemeleri adına moral ve motivasyon verme amacındayız” dedi.

Açıklamasını, “Bayramın coşkusunu yaşamak için, bayramın vecibelerini unutmamak lazım” şeklinde sürdüren Başkan Dinçer; iyilikleri paylaşarak çoğaltma amacında olduklarının altını çizerek “Bayramın vecibeleri kapsamında güçsüzlere şefkat eli uzatmak, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak, küskünlüklere son vermek gerek. Biz bu amaç doğrultusunda  Kurban Bayramı dolayısıyla kestiğimiz iki kurbanı yuvaya bağışlıyoruz. Ayrıca çocuklarımıza bazı hediye ediyoruz. Bunlar bu ülkenin çocukları. Onların topluma faydalı birey olarak yetişmelerini sağlamak hepimizin görevi. Bu amaç doğrultusunda bugün buradayız. Bu duygu düşüncelerle başta yuvada barınan çocuklarımız olmak üzere esnaf ve sanatkarlarımız ile Mersinli hemşehrilerimizin kurban bayramını kutluyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyarette Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak, Birlik Yönetim kurulu üyesi Mustafa Güçyetmez, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Aziz Biricik, Mersin Fotoğrafçılar Odası Başkanı Önder Türkmen ve Mersin Berberler Odası Başkanı Doğan Gündüz’de hazır bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA