Tatil çileye döndü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tatil çileye döndü


 

Mersin’de 9 günlük bayram tatili ile birlikte haftasonu trafik adeta çileye döndü. Vatandaşlar isyan ederken yetkililere çözüm çağrısı yaptı.

SERKAN TULTAK

Hafta sonları yaşanan trafik çilesi, bayram boyunca en üst düzeye çıktı. 9 günlük bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Mersin sahillerine akın ederken, D 400 karayolu üzerinde yer alan Mersin – Silifke arasındaki yolda ise yaşanan trafik sıkışıklığı tatili çileye döndürdü.

Sıcak yaz günlerinde, Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Nizip, Kayseri, Şanlıurfa gibi illerden Mersin’e gelen yerli turistler sahilleri doldururken bu yöne gelmek için tek alternatif olan D 400 karayolu ise yoğunluğu kaldıramadı. Söz konusu yolda yapılan çalışmalar birçok yerde sorunu katlarken, alınan kavşak tedbirleri ise nispeten bir rahatlama sağladı. Ancak aşırı yoğunluk trafiği kilitlerken araçların da saatlerce yolda kaldıkları görüldü.

Google’nin popüler uygulaması Google Trafik üzerinden trafik yoğunluğu kilitlenmiş trafiği simgeleyen kırmızı çizgilerle çok net görülürken, sosyal medyadan fotoğraf paylaşarak yaşanan çileye dikkat çeken vatandaşlar ise Çeşmeli’de son bulan otobanın bir an önce Taşucu’na kadar uzatılmasını istediler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA