“EMANETE SONSUZA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“EMANETE SONSUZA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”


 

Zafer Bayramı’nın 96 yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Vali Su, “Bizler de tarihi zaferle dolu ecdadın torunları olarak bizlere emanet ettikleri bu cennet vatanımıza sonsuza kadar sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Valilikten yapılan açıklama ile duyurulan mesajda, Zafer Bayramının 96. yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını bildiren Vali Su mesajının devamında şu ifadeleri kullandı: “Bu zaferle milletimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde istiklal ve istikbali için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını ve her durumda vatanına, birliğine, özgürlüğüne sahip çıkacağını tüm dünyaya göstermiştir. Bizler de tarihi zaferle dolu ecdadın torunları olarak bizlere emanet ettikleri bu cennet vatanımıza sonsuza kadar sahip çıkacağız ve ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla başta Gazi M. Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız ve milletimiz için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla yad ediyor, Mersinli hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 

KUTLAMALARIN ADRESİ CUMHURİYET ALANI 
Mersin’de düzenlenecek 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, kutlamaların adresi bu yılda Cumhuriyet Alanı olacak. Sabah saatlerinde gerçekleştirilecek törende alanda yer alan Atatürk Büstüne çelenk sunumu ile başlayacak programda kent protokolünün Kültür Merkezi’nde bayram tebriklerini kabul edecek. Program Sırasıyla İstiklal Marşı’nın okunması, bir öğrencinin okuyacağı şiir ile sürerken tören halk oyunları gösterisinin ardından gerçekleştirilecek geçiş seremonisi ile sona erecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA