CEZAEVLERİNDE YAŞAM İÇİN ACİL DÜZENLEME ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CEZAEVLERİNDE YAŞAM İÇİN ACİL DÜZENLEME ÇAĞRISI


 

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Mersin E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi Müdürlüğü’ne yeni atanan Recep Göğüş’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Baro’dan yapılan açıklamaya göre; cezaevi şartları ve mahkûm sayısı hakkında bilgiler alan Yeşilboğaz, cezaevinde yaşam koşullarının iyi olmadığını belirterek, “Cezaevinde kapasitenin yaklaşık 4 kat üzerinde tutuklu ve mahkûm bulunmaktadır. 3 kişilik koğuşta insanları tıka basa doldurmak çok yanlış. Bu konuda acil yasal düzenlemeler getirilmesi gerekmektedir” dedi.

“MERSİN CEZAEVİNDE AVUKATLARIN ÇALIŞMA ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLECEK”
Ziyaret kapsamında Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Cezaevi Müdürü Recep Göğüş ile birlikte cezaevi müvekkil görüşme odalarını gezerek eksiklikleri tespit edip, yapılması gereken iyileştirme çalışmaları konusunda ortak kararlar aldı. 
Cezaevinde müvekkilleriyle görüşmeye gelen avukatların yaşamış oldukları sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı ziyarette, avukatların cezaevinde çalışma şartlarının iyileştirilmesi konusunda hemfikir olduklarının ve bu konuda ortak hareket edeceklerinin bilgisini veren Başkan Yeşilboğaz, “Adalet sisteminin gelişmesinde önemli rol oynayan avukatların,  çalışma şartları her koşulda iyileştirilmesi gerekmektedir. İyileştirme çalışmaları konusunda Cezaevi Müdürü Recep Göğüş ile ortak kararlar alıp birlikte çalışacak olmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Cezaevi Müdürü Recep Göğüş ise konuşmasında, baronun ve avukatların yargı sisteminin önemli bir parçası olduğunu söyleyerek, avukatların adaletin tesisinde en iyi hizmeti verebilmeleri için cezaevinde gerekli iyileştirme çalışmalarını Mersin Barosu ile el birliğiyle yapacaklarını vurguladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA