KUYUCUOĞLU SİLİFKE’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KUYUCUOĞLU SİLİFKE’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Serdal Kuyucuoğlu, hafta sonunda, Kilikya Nehir Derneği öncülüğünde Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlenen Gadir Hum etkinliğine katıldı ve vatandaşların Gadir Hum bayramını kutladı.

Haber Merkezi

Kuyucuoğlu daha sonra Silifke ilçesine geçti ve ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti. Kuyucuoğlu Silifke gezisi kapsamında ayrıca Meydan, Çaltıbozkır, Örenköy, Kocaoluk, Uzuncaburç, Mara (Kırobası) ve Kavak mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kuyucuoğlu, "Zengin tarihi, kültürü ve sımsıcak insanlarıyla turistik cennet ilçemiz Silifke'yi çok önemsiyorum. Silifke tarımıyla, turizmiyle, son yıllarda sanayisiyle Mersin'in parlayan yıldızlarından biri haline geldi. Bu yönüyle Mersin'le ilgili kalkınma ve yerel anlamda bir planlama yapılacaksa, Silifke'nin potansiyelinin ve Silifke insanının beklentilerinin mutlaka dikkate alınması lazım. Silifke'mizde vatandaşlarımızla bir araya geldik, sohbet ettik. Önümüzdeki günlerde Silifkelilerle daha sık bir araya geleceğiz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA