“BASINI REHBER EDİNİYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BASINI REHBER EDİNİYORUZ”


 

Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı İstemihan Talay, basını kendilerine rehber edindiklerini söyledi.

GİZEM EKİCİ

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı M. İstemihan Talay, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaretin de ilk olarak Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimini kutlayan Talay, basının önemine değindi. Basını kendilerine rehber edindiklerini dile getiren Talay, “Cemiyetin yeni yönetimini kutluyorum. Biz bütün siyasi yaşamımızda basını kendisine rehber edinmiş bir anlayışla çalıştığımız için, yaptığımız ziyaretin yerel seçimlere giderken basına verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak kabul edilmesini istiyorum. Bugün Tenis Kulübü’nde basın temsilcileri ile bir görüşme, fikir alışverişi yapacağız. Bu toplantıya basın mensuplarının katılımı bizim için onurdur. Bunu bir görev olarak kabul ediyorum. Çünkü Mersin’in sorunlarını en iyi onlar biliyorlar, onlar tanıyorlar. Onlardan öğreneceğim çok şey olduğunu bildiğim için böyle bir toplantıda hiçbir sınırlama olmadan karşılıklı fikir alışverişi, değerlendirme yapacağız” dedi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ile kısa süre sohbet eden Talay, kent sorunlarına dair çözüm yolları arayacaklarını ve birlikte yönetim anlayışı sergileyeceklerini dile getirdi. Yapacak çok fazla işlerinin olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı M. İstemihan Talay, Mersin’de her kese eşit hizmet anlayışı ile hareket edeceklerinin altını çizdi.

Konuşmaların ardından ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA