ÖLDÜRÜLEN KADINLAR ÖZGECAN İLE ANLATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖLDÜRÜLEN KADINLAR ÖZGECAN İLE ANLATILDI


 

No Estamos Todas ağı Meksika’da ve dünyada öldürülen kadınların anısına İnstagram hesaplarından kadınların hikayelerini içeren illüstrasyonlar paylaşıyor. Türkiye’den paylaşılan illüstrasyon Özgecan Aslan’ın.

Haber Merkezi

No Estamos Todas (Hepimiz Burada Değiliz), Meksikalı iki kadın ressamın sosyal medyada cinayet mağduru kadınların anısına başlattıkları bir kampanya. Çeşitli ülkelerden kadın ressamların da destek verdiği No Estamos Todas ağı, İnstagram hesapları üzerinden öldürülen kadınların hayatlarının biricik ve değerli olduğunu hatırlatan illüstrasyonlar paylaşıyorlar.
Türkiye’deki takipçilerden, ‘Türkiye’deki kadınlar için de çizer misiniz?’ sorusuna No Estamos Todas’un cevabı: “Belki hepsini tasvir edemeyebiliriz ama lütfen hikayeyi, ismini ve kadının yaşını bize gönderirken ‘Özgür hissedin’. Adalet ve adalet” oldu.
Türkiye’den ilk paylaşılan Özgecan Aslan’ın illüstrasyonunu Merve Tuba Tanok çizdi. No Estamos Todas illüstrasyonu “Hepimiz burada artık değiliz, Özgecan’ı özlüyoruz 11/02/15 – Türkiye – 20 yaşındaydı” ifadeleriyle paylaştı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA