İYİ PARTİ’NİN MERSİN TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ’NİN MERSİN TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ


 

İYİ Parti Genel Merkezi, 30 Ağustos’ta 81 il teşkilatının istifa etmesini istedi. İYİ Parti Genel Merkezi’nin çağrısı üzerine Mersin İl Başkanı Servet Koca ve 71 kişilik yönetimi istifa etti.

HEDİYE EROĞLU

İYİ Parti’de taşra teşkilatlarında yapılacak revizyon için bütün il başkanları ve yönetimlerinin istifası istendi. Mersin’de parti yönetimi de bu çağrıya uydu. İYİ Parti İl Başkanı Servet Koca ve ekibi, istifalarını genel merkeze gönderdi.
Yerel seçimler öncesi yeniden yapılanma süreci için alınan istifaların kısa sürede değerlendirilerek yeni yönetimlerin atanması için çalışma takviminin hayata geçirilmesi bekleniyor. 
Yerel seçimlere yetiştirilecek yeni yönetim ile ilgili Mersin’de istifa eden İl Başkanı Servet Koca’nın yeniden  bu göreve getirilebileceği gelen kulisler arasında. Zira Koca 24 Haziran’da yapılan milletvekilliği seçimlerinde partisi Türkiye genelinde yüzde 10 oy alırken, Mersin’de yüzde 12’ini üzerinde oy alma başarısı ile büyük takdir toplamıştı.  

VEKİL SIDALI’DAN YÖNETİME TEŞEKKÜR
Öte yandan İYİ Parti’nin Mersin’deki iki milletvekilinden biri olan Zeki Hakan Sıdalı da önceki gün istifa eden parti il yönetimini ziyaret ederek, yöneticiler ile bir araya geldi. Sıdalı, “İl başkanlığımızda istifa öncesi il başkanımız ve yönetimimizle bir araya geldik. Şahsım adına teşekkürlerimi ilettim.Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” notuyla bir paylaşım yaptı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA