VALİ SU, AKDENİZ’İN MUHTARLARIYLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU, AKDENİZ’İN MUHTARLARIYLA BULUŞTU


 

Vali Ali İhsan Su, ‘Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları’ kapsamında Akdeniz ilçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Akdeniz İlçesi Adanalıoğlu Çok Amaçlı Mahalle Evi’nde Vali Su Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları Süleyman Deniz ve Mahmut Halal’ın yanı sıra Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediyesi Başkan Vekili Muhittin Pamuk, bölge ve il müdürleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile Akdeniz İlçesi’ne bağlı Mahalle Muhtarları katıldı.

Buluşma öncesinde yaptığı konuşmada, vatandaşların teveccühüyle göreve gelen muhtarların sorunlarını dinlemek ve bu sorunların daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen bu tür toplantıların her seferinde farklı bir ilçemizde gerçekleştirildiğini ifade eden Vali Su, ilçedeki mahallerin sorunlarını en iyi bilen kişiler olarak nitelendirdiği muhtarlarımızın dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini de sözlerine ekledi.
Mahallelerin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin masaya yatırılmasının ardından Vali Ali İhsan Su yaptığı kapanış konuşmasında, ilimizde tüm kamu kurum ve kuruluşlarının 7 gün 24 saat boyunca vatandaşlarımıza hizmet etmek amacıyla görevi başında olduğunu söyledi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA