SAVCILIĞI BIRAKIP AVUKAT OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAVCILIĞI BIRAKIP AVUKAT OLDU


 

Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Ayhan Bora, yemin edip cübbe giyerek avukat oldu. Bora, avukatlık ruhsatını ise Mersin Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’dan aldı.

Mersin Barosu’ndan yapılan açıklamada, Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Ayhan Bora’nın, avukat olduğu bildirildi.  Mersin Barosu Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen törende yemin edip cübbe giyen Bora, avukatlık ruhsatını Mersin Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz’dan aldı. Törene Av. Levent Demir, Denizli Barosu’ndan Av. Adil Giray Çelik ve stajyer avukatlar katıldı. Av. Ayhan Bora’ya ilk olarak cübbesini, Denizli Barosu’ndan Av. Adil Giray Çelik giydirdi. Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, törenin ardından yaptığı açıklamada “Atatürk ilkelerine, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletine bağlı olan biz avukatlar; hukukun üstünlüğüne yaşamsal önemde katkı sunmaktayız. Meslektaşımın hukukun, yargının, insan haklarının korunması ve adaletin tesisi için mücadele edeceğine olan inancım tamdır” diyerek yeni avukata mesleğinde başarılar diledi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA