OĞLUNU ALMAYA GİDİYORDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OĞLUNU ALMAYA GİDİYORDU


 

Adana’da, Mersin’den gelen oğlunu motosikletle almaya giderken otomobil ile çarpışması sonucu ağır yaralanan baba hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesindeki Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda 28 Ağustos'ta meydana geldi. İddiaya göre Mustafa Ersan, Kara Harp Okulu'nda okurken 15 Temmuz darbe girişiminden sonra okul kapandığı için Mersin Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümüne giriş yaparak eğitimine burada devam eden oğlu Gökhan Ersan'ı (24) almak için motosiklet ile Adana Garı'na hareket etti. Baba Ersan, gara yaklaşık 500 metre kala Fatih Yavuz idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ersan ağır yaralandı. Bu arada oğlu Ersan da gara geldi ancak babası gecikince o da babasının gelebileceği yol güzergahında yürümeye başladı. Bu sırada yolda ambulansı gören Ersan olay yerine doğru gittiğinde yerde yatanın babası olduğunu görüp şok oldu. Baba Ersan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ancak baba Ersan yapılan müdahalelere rağmen olaydan 15 gün sonra hayatını kaybetti. Ersan'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından cenazesi alınan Ersan'ın cenazesi Buruk Mezarlığında toprağa verildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA