REKORLAR KIRIYOR MADALYALARA DOYMUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

REKORLAR KIRIYOR MADALYALARA DOYMUYOR


 

Mersin TOHM sporcusu Alp Eren Erdur, 2 yıl önce başladığı atıcılık sporunda gün geçtikçe ilerliyor.

 İçel Anadolu Lisesi öğrencisi olan 15 yaşındaki Erdur, 2 yıl gibi kısa bir sürede hem gençlerde hem de yıldızlarda Türkiye rekorları kırarak, bu kategorilerde barajları yükseltti. Ayrıca ilk girdiği Avrupa Şampiyonası'nda 7. olan Erdur, 6-18 Ekim tarihleri arasında Arjantin'de yapılacak olan Gençlik Olimpiyatları'nda madalya kazanmak istiyor. Çalışmalarıyla ilgili İHA muhabirine konuşan Erdur, “Şimdi önümüzde Gençlik Olimpiyatları var. Bu seferki hedefimiz derece. Bir önceki şampiyonada şansızlık olmuştu. Bu sefer inşallah derece yapacağız. Antrenman günlerinin ve saatlerinin sayısını artırdık. Psikolojik olarak da hazırlanıyoruz. İnşallah derece yapacağız. En büyük hedefim önümdeki 2 veya 3 yıl içinde dünya şampiyonu olmak” diye konuştu. 

“ATICILIK SPORU MERSİN'DE GELİŞMEYE BAŞLADI” 
Mersin TOHM Atıcılık Antrenörü Ergün Aydoğan, atıcılık sporunu 20 yıldır yaptığını dile getirdi. İlk önce kendisinin de atıcı olduğunu daha sonra antrenör olarak göreve başladığını kaydeden Aydoğan, “Mersin’de atıcılık sporunu tüfek branşında diğer bir arkadaşımla beraber devam ettiriyoruz. Atıcılık sporu kentte gelişmeye başladı. Özellikle Akdeniz Oyunları'ndan sonra daha da gelişmeye başladı. İnşallah Mersin’de bu sporu daha da yaygınlaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi. 
Şu anda bünyelerinde bulunan sporculardan 5’inin Milli Takımda olduğunu vurgulayan Aydoğan, “Ne mutlu bize ki şimdi Gençlik Olimpiyatları'na bu poligondan bir sporcu göndereceğiz. Bu olimpiyatlardaki hedefimiz şampiyon olmak. İnşallah önümüzdeki şampiyonada bayrağımızı dalgalandırıp, madalya ile dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA