FAZIL TÜRK TAHLİYE EDİLMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FAZIL TÜRK TAHLİYE EDİLMEDİ


 

Mehmet Fazıl Türk hakkında açılan davanın ikinci duruşması Mersin 7’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.

Haber Merkezi

Kayyum atanarak görevinden alınan ve 4 Ekim 2017’de “Örgüt yöneticiliği yapmak” iddiasıyla tutuklanan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Akdeniz Belediye Eşbaşkanı Mehmet Fazıl Türk hakkında açılan davanın ikinci duruşması Mersin 7’nci Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya Türk ile avukatları hazır bulunurken, basın mensupları ise “talimat var” gerekçesiyle duruşma salonuna alınmadı.
Kimlik tespiti ardından savunma yapan Türk istinat edilen suçlamaların demokratik eylem ve etkinlikler olduğunu ve tüm bu eylem ve etkinliklerin belediye çalışmaları kapsamında yapıldığını dile getirdi. Türk avukatları ise müvekkilinin tahliyesini talep etti. İddia makamı ise dosyada eksiklikler olduğunu ve gizli tanıkların dinlenmesi gerektiğini ifade ederek Türk’ün tutukluluk devamını talep etti.
Mahkeme heyeti ise, iddia makamının taleplerini kabul edip, Türk’ün tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 27 Aralık’a erteledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA