SAHİLDE ‘ZUMBA’ KEYFİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAHİLDE ‘ZUMBA’ KEYFİ


 

Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Salsapark Dans Spor Kulübü’nün işbirliğiyle gerçekleştirilen, sahilde zumba etkinliği ile Mezitli Sahili renkli görüntülere sahne oldu.

Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere verdiği desteği hız kesmeden sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda popülerliğini arttıran ve müzikle sporun vücut bulduğu bir fitness programı olan zumbanın Mezitli Sahil Bandı’nda gösterilmesine katkı sundu. Yabancı ve Türkçe hareketli müzikler eşliğinde sahilde kurulan sahnede dans eden Mersinliler, Salsapark Dans Spor Kulübü eğitmenlerinin yaptıkları hareketleri tekrar ederek,  müziğin ritmine kendilerini bıraktı ve eğlence dolu bir gün geçirdi. 7’den 70’e herkesin dans ettiği alanda, eğlenceli bir etkinliğe imza atılmış oldu. Dans etmeyen vatandaşlar ise merak dolu bakışlar ile zumba yapanları izledi.  Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve çalışmalarında sona gelinen Mezitli Sahil Bandı, Mersinli vatandaşlara gece gündüz demeden aileleri ile huzurla vakit geçirebileceği bir ortam sağlıyor.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA