34. ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ TURNUVASI SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

34. ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ TURNUVASI SONA ERDİ


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Briç Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en uzun soluklu turnuvaları arasında yer alan ‘34. Uluslararası Mersin Briç Turnuvası’nda ödüller sahiplerini buldu.

Mersin Briç Kulübü Başkanı Dr. İbrahim Kerem, “5 yıldır olduğu gibi bu yıl da desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz‘a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bir ata sporu olan briçe herkesin Mersin Büyükşehir Belediyesi gibi destek vermelerini ümit ediyoruz. Sağ olsunlar, var olsunlar” diye belirtti.

Türkiye’nin en uzun soluklu ve en geleneksel briç turnuvası olma özelliğini taşıyan 34. Mersin Uluslararası Briç Festivali’nde tüm müsabakalar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleşti. Turnuvaya, Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından çok sayıda oyuncu katıldı. Yunanistan, Romanya ve Çek Cumhuriyeti’nden 11 oyuncunun katıldığı turnuvada, 3 adet özel ikili, 1 adet takım şampiyonası ile 1 adet açık ikili müsabaka gerçekleşti. Festivalde birçok kategoride yarışan sporcular, dereceye girebilmek için mücadele etti. Türkiye’nin farklı birçok ilinden oyuncuların katılım gösterdiği müsabakaların ardından dereceye giren sporcular düzenlenen törenle kupalarını alırken, sporculara toplam 20 bin TL ödül verildi.
Protokol üyeleri ve sporcular ile çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından tören sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA