TARSUS’A BİR SPOR MERKEZİ DAHA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’A BİR SPOR MERKEZİ DAHA


 

Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Selçuk Togo Yaşam Boyu Spor Merkezi 21 Eylül 2018 Cuma günü saat 13:30’da düzenlenecek törenle açılacak.

2019 yılına kadar her hafta bir açılış yada temel atma gerçekleştireceklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, mahallelerin istekleri ve ihtiyaçları ne ise ona göre hareket ederek projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Can, “Projelerimizi şekillendirirken şehrimize değer katacak projeler geliştirmeye çalışırken diğer yandan mahallelerden gelen talepleri de göz önünde bulunduruyoruz. Bu konuda muhtarlarımızı mesai arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Çünkü göreve gelirken birlikte yöneteceğiz demiştik. Birlikte yönetmek danışmak demektir. Ben yaptım oldu dememektir. Projelerimizi planlarken talepleri kesinlikle göz önünde bulunduruyoruz. Her mahallenin isteği ve talebini projelerimiz arasına koyuyoruz. Cumhuriyet Mahallemizden de gelen yaşam boyu spor merkezi talebini değerlendirdik ve çok şükür tamamladık. Cuma günü açılışını gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet mahallemize ve Tarsus’umuza hayırlı uğurlu olsun. Mücadelemiz huzur ve kardeşlik içerisinde daha konforlu daha yaşanabilir bir Tarsus içindir’’ dedi.

Belediye Başkanı Şevket Can, 21 Eylül 2018 Cuma günü saat 13.30’da Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Lisesi arkasında yapımını tamamladıkları ve hizmete sunacakları Selçuk Togo Yaşam Boyu Spor Merkezi’nin açılış töreninde bütün hemşehrilerimizi bizimle birlikte bu mutluluğa ortak olmaya davet ediyorum” ifadesini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA