AFRİN GAZİSİ UNUTULMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AFRİN GAZİSİ UNUTULMADI


 

Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, “19 Eylül Gaziler Günü” dolayısıyla, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nda, terör örgütü mensuplarının, Raco Üs Bölgesi’ne 4 Şubat 2018 tarihinde yaptığı saldırı sonucu yaralanıp Gazi olan Uzman Ça

Ailenin, Şevket Sümer Mahallesi’nde bulunan evine gerçekleşen ziyarete, Akdeniz İlçe Jandarma Komutan Vekili ile Akdeniz İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yetkililer de katıldı. Afrin Gazisi Uzman Çavuş Levent Yılmaz, kapıda asker tekmili vererek Pamuk’u karşıladı. Ardından Yılmaz Ailesi’nin yaşadığı daireye geçen heyeti, burada Gazi askerin annesi Lütfiye ve babası Ramazan Levent ile yakınları karşıladı.

“MİLLETİMİZİN DUALARI DAİMA SİZİNLEYDİ”

Afrin Gazisi Uzman Çavuş Levent Yılmaz ve anne-babasıyla sohbet eden Kaymakam Pamuk, “Milletimizin, annenin ve babanın duası her zaman sizlerin yanındaydı. Sizlere minnettarız, şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler bugün huzur içerisinde yaşıyorsak sizlerin fedakârlığı, annenin babanın fedakârlığı sayesindedir” dedi.

Muhittin Pamuk, 19 Eylül tarihinin, “Gaziler Günü” olduğunu da hatırlatarak, “Bu nedenle sizi ziyaret edelim, bugünün sevinç ve gururunu birlikte paylaşalım istedik. Hem gün dolayısıyla sizleri kutlayalım, hem de halinizi ve hatırınız sormak için sizleri ziyaret ettik. Anne ve babamızın da ellerinden öpüyoruz. Levent ve silah arkadaşları, ülkemiz ve vatanımız için canını ortaya koydu. Her zaman bizim baş tacımızsınız. Ne zaman bir talebiniz olsa veya başınız sıkışsa bütün kapılarımız sizlere sonuna kadar açıktır. Sizler için elimizden gelen ne varsa yerine getirmeye daima hazırız” şeklinde konuştu. Yaralandığı çatışma anını anlatan Gazi Uzman Çavuş Levent Yılmaz da ziyareti nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk’a teşekkür etti. Afrin Gazisi Uzman Çavuş Levent Yılmaz, yaralandığı 4 Şubat 2018 tarihindeki havan topu saldırısı sonrası, Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) 2 ay boyunca tedavi gördü. Tedavisi halen devam eden Gazi Yılmaz’ın önümüzdeki aylarda 3 ameliyat daha olacağı; evli olan Gazi’nin eşinin de 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA