SÜPER LİG’İN İYİLERİ KÖTÜLERİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER LİG’İN İYİLERİ KÖTÜLERİ!


 

Süper Lig’de haftanın takımı, hakemi, eldiveni, hocası ve cezalısını sizler için seçtik!

ALİ ŞANLI

Her hafta düzenli olarak Süper Amatör Lig’in nabzını tutan gazetemiz haftaya damga vuran futbolcu, hakem ve takımını sizler için belirledi.

Zor geçen haftada öne çıkan oyuncu ve takım seçmede bir hayli zorlandık İşte bu haftanın panoraması…

HAFTANIN TAKIMI HOMURLU

Bu sezon ilk defa Süper Lig’e çıkan, oynadığı maçlarda sergilediği performans ile dikkatleri çeken Homurlu 1951, 2.hafta galibiyeti ile haftanın takımı olmayı başardı. Ligin ilk maçında İdman Yurdu 1925’i yenen Erdemli Belediyespor’u Homurlu’da  3-1 yenerek haftanın takımı oldu.

HAFTANIN HAKEMİ

İkinci haftanın en zorlu karşılaşması olan Toroslar Belediyespor, Meskispor maçının altından çok iyi kalkan hakem Alirıza Altınbakır haftanın hakemi oldu. Genç yaşına rağmen saha içi duruşu,soğuk kanlığı, futbolcularla iletişimi ile dikkat çeken genç hakem alkışı alanların içinde oldu.

HAFTANIN ELDİVENİ

Toroslar Belediyespor- Meskispor maçında Toroslar kalesini koruyan Mustafa Açar, kalesinde devleşerek haftanın kaleci olmayı hak eden isim oldu. Kalede duruşu, oyunu yönlendirmesi, karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda  etkili olması haftanın kalecisi olması için yeterli oldu.

HAFTANIN HOCASI

Haftanın hocası seçiminde ise iki hoca ön plana çıktı. K.Milliyespor İdman Yurdu 1925 maçında K.Milliye’nin başında çıkan Yusuf Ömür ile Toroslar Belediyespor Meskispor maçında Toroslar’ın kulübesinde olan Zeki Kıldıözen, haftanın hocaları oldu. Her iki hocada maçta verdikleri taktik,hamleleri ve cesaretleri ile haftanın hocası olmayı başardı.

HAFTANIN CEZALISI

Büyük bir bütçe ile kurulan ancak ilk 2 haftada sadece 1 puan alabilen İdman Yurdu 1925 takımı ise haftanın cezalısı oldu. Son oynanan K.Milliye maçının ardından 5 oyuncu ile yollarını ayıran İdman Yurdu 1925, bu hafta sonu Anamur deplasmanında Anamur Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA