TARSUS UMUTLU GİDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS UMUTLU GİDİYOR


 

TFF 2.Lig Kırmızı gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu Mememenspor maçının hazırlıklarını tamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

ALİ ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu’nun cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Lider Menemenspor karşılaşması rakibin cezası nedeni ile seyircisiz oynanacak. Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak olan mücadele bir anlamda zirvenin durumunu da belirleyecek. Ligde 3 maçını da kazanan Menemen Belediyespor Tarsus İdman Yurdu maçını da kazanarak 4’te 4 yapmak istiyor.

SAKATLAR İYİLEŞİYOR
Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, yapılan son idmanın ardından sakat oyuncularla ilgili basına bilgi verdi. Hakan Canan Can takımdaki sakat oyuncuların hızla iyileştiklerini söyledi. Tüm eksiklere rağmen, takımın sezona iyi bir başlangıç yaptığını söyleyen Hakan Canan Can, “İlk üç maçta toplanan 7 puanla iyi bir çıkış yakalayarak grupta zirveye ortak olduk. Sezona maalesef ki sakat oyuncularımızın çokluğuyla başladık. Geçtiğimiz hafta sakatlanan Yılmaz Can’ın durumu hızla iyiye gidiyor. Haftaya tekrar doktor kontrolünden geçirilecek. Onur Şirin takımla çalışmalara başladı. Gökhan ve İbrahim Hırçın’ın durumu da iyiye gidiyor. Ayağı kırılan Aytaç’ın tedavisi sürüyor” dedi. Ligin 4. haftasında deplasmanda oynayacakları Menemen Belediyespor maçını, rakip takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacağını vurgulayan Tarsus İdman Yurdu Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, “Bu maçtan da iyi bir sonuç alarak çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyorum” dedi. Etimesgut maçında alınan 3-1’lik galibiyette taraftarların büyük etkisi olduğunu belirten Hakan Canan Can, “Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Onların desteğiyle iyi sonuçlar alıyoruz. Bize olan desteklerini esirgemesinler” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA