CHP’DEN İYİ PARTİ’YE SÜRPRİZ ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’DEN İYİ PARTİ’YE SÜRPRİZ ZİYARET


 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Adil Aktay ve beraberindeki partililer İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti’den yapılan yazılı açıklamaya göre, mevcut siyasi durum ve ekonomi konularında istişarelerde bulunulan ziyarette, önümüzdeki yerel seçimler hususunda görüş alışverişi yapıldı. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Koca, “ CHP İl Başkanı Sayın Adil Aktay’ın ve partililerin yapmış oldukları ziyaret, yeniden İl Başkanlığı’na atanmış olmam vesilesi ile nazik hayırlı olsun ziyaretleri bizleri memnun etmiştir.  Kendilerine çok teşekkür ederim ” dedi.  İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca’nın yeniden Parti’nin İl Başkanı olarak atanması dolayısıyla memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Aktay ise “ Geçmiş dönemdeki başarılı çalışmalarına devam edeceğinden emin olduğum Sayın Koca’nın oluşturacağı yeni İl Yönetimi ve Divan Kurulu’nun şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ziyaret, mevcut siyasi durumu, şehrin ve ülkenin yaşadığı son gelişmeler ve ülkenin ekonomik anlamda içinden geçtiği zorlu süreçteki konular ve bu konulara getirilebilecek orta ve uzun vadedeki çözüm önerilerine ilişkin konuşmalarla son buldu.  

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA