‘MOĞOLLAR’ GRUBUNDAN MUHTEŞEM KONSER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘MOĞOLLAR’ GRUBUNDAN MUHTEŞEM KONSER


 

Silifke’de düzenlenen 2. Edebiyat Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alan Türk rock müziğinin efsane grubu “Moğollar” muhteşem bir konser verdi.

Silifke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Cahit Berkay, Taner Öngür, Serhat Ersöz ve Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın da aralarında bulunduğu Anadolu rock’ın en önemli temsilcilerinden olan Moğollar, Silifkeli hayranlarına unutulamaz bir gece yaşattı. Cem Karaca’nın her yaştan dinleyicinin bildiği “Tamirci Çırağı”, “Resimdeki Gözyaşları” şarkılarını söyleyen oğlu Emrah Karaca dinleyicileri duygulandırdı. Moğollar’ın “Dinleyiverin Gari” şarkısını çalmasıyla birlikte konseri izlemeye gelenler yerlerinde duramayarak coşkuyla şarkıya eşlik ettiler.

CAHİT BERKAY, “SİLİFKE’YE GELMEKTEN ÇOK MUTLUYUZ”
İzleyicilerin de şarkılarına eşlik ettiği Cahit Berkay, “Silifke’ye gelmekten çok mutluyuz. Bizleri davet ederek en güzel şekilde ağırlayan Silifke Belediyesi yetkililerine ve Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a çok teşekkür ediyoruz. İnsanı, havası ve doğal güzellikleriyle eşi benzeri olmayan bir kentte yaşıyorsunuz. Bu güzelim memleketimize hep birlikte sahip çıkalım. 2. Edebiyat Festivalimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“BU GÜZEL KENTİMİZDE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ KONUKLARIMIZI AĞIRLIYORUZ”
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise, "Silifke tarihine, kültürüne ve doğal güzelliklerine her zaman sahip çıkmış bir ilçedir. Kentimizin bu güzellikleri yanında modern ve çağdaş bir şekilde büyümesini istiyoruz. Yapmış olduğumuz şenlikler, festivaller, sosyal ve kültürel etkinliklerle bu zenginliğimizi tüm dünyaya duyurmaya çalışıyoruz. Gerçekleştirmekte olduğumuz 2. Edebiyat Festivalimizde sizler gibi değerli birçok sanatçımızı, yazarlarımızı, kendilerini sanata ve kültüre adamış değerli konuklarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Silifkelilere birbirinden değerli şarkılarınızla unutulmaz bir gece yaşattınız. Emeğinize ve yüreğinize sağlık diliyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA