DR. ALİ SU HALK KÜTÜPHANESİ AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DR. ALİ SU HALK KÜTÜPHANESİ AÇILDI


 

Yazarlar ile okuyucuların bir araya gelerek konserlerin düzenlendiği Silifke 2. Edebiyat Festivalinin etkinlikleri kapsamında Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Silifke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Dr. Ali Su, Belediye Meclis üyeleri ve festivale katılan konuk yazarlar gerçekleştirdi.

Açılışta konuşmasını gerçekleştiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bu kente hizmet eden, emeği geçen ve bu kentin bugünlere gelmesinde katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Belediye meclisinde kendisinin de iznini alarak almış olduğumuz kararla Göksu Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde açılışını gerçekleştirdiğimiz kütüphanemize Silifke Belediyesi Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi isminin verilmesine karar verdik. Kentimizin tüm renklerini seviyoruz. Değerlerimize halkımızla birlikte sahip çıkıyor, çıkmaya da devam ediyoruz. Güzel ülkemizin huzurunu halkımızla ve bu kente hizmet etmiş değerlerle korumaya devam edeceğiz. Dr. Ali Su herkesin bildiği ve yakından tanıdığı bir isim olmakla birlikte, gerek sağlık alanında gerekse milletvekilliği döneminde bu kente emeği geçmiş bu kentin güzel insanlarına emeği geçmiş değerli büyüklerimizdendir. İşte bu denli değerlerimize ve büyüklerimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kütüphanemizin kentimize, halkımıza ve özellikle çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyor, açılışımıza katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Silifke Belediye meclis üyelerine ve Başkan Mustafa Turgut’a bu kararı almalarından dolayı teşekkür eden Dr. Ali Su, “Kentimiz ve bu kentin geleceği için doğup büyüdüğümüz topraklara her daim hizmet etmek bizim borcumuz ve görevimizdir. Dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içerisinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. İlçemiz için bu toprakların geleceği için herkesin bir olması lazım. Halkımıza bu toprakların özünü, sözünü ve geçmişini en iyi şekilde anlatmaya devam edeceğiz. Katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA