KILAVUZ’DAN TUNA’YA ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KILAVUZ’DAN TUNA’YA ZİYARET


 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından yapılan açıklamaya göre, Başkan Tuna’nın 15 yıldır Toroslar Belediyesi’nde yaptığı hizmetlerin kamuoyu tarafından takdirle karşılandığını ifade eden Kılavuz, 31 Mart’ta Başkan Tuna’yı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Herkesi birlik ve beraberliğe davet eden Kılavuz, Mersin halkına hizmet etmek için çalışmalarını olağanüstü şekilde sürdüreceklerini kaydederek: “Herhangi bir şekilde fitneye, fesata, ayrılığa fırsat vermeyeceğiz. Omuz omuza, gönül gönüle ve el ele davamızın muzaffer olması, teşkilatlarımızın yüzünün gülmesi ve en önemlisi Mersinli vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışmalarımızı olağanüstü şekilde devam ettirmek zorundayız. Burada herkese her zamankinden daha fazla sorumluluk düşmektedir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından bu dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildiğini vurgulayan Kılavuz, huzursuzluk ve düzen bozmaya yönelik hareketleri yapmaya kimsenin hakkı ve haddinin olmadığının altını çizdi. Kılavuz: “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi takdir buyurmuştur. Dolayısıyla bunun dışında her hangi bir huzursuzluğa ve düzeni bozmaya kimsenin hakkı ve haddi yoktur. Burada bir vazife vardır. Mersin’de 13 ilçemiz ve Büyükşehir Belediyemiz var. İnşallah hepsini kazanma amacıyla yola çıktık” dedi.

“TEŞKİLATIM NEREDE İŞARET EDERSE ORADA DURURUM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ise, teşkilatın kendisini nerede işaret ederse orada durduğunu ifade ederek: “Bugüne kadar hep insanların gönlünü almaya çalıştık. İnşallah bu gönül alma seferberliğimiz bundan sonra ki süreçte de devam edecektir. Ben her zaman teşkilatım beni nerede işaret ederse orada dururum. 2014 seçimlerinde aday adayıydık. O zamanda Sayın Genel Başkanımıza aday adaylığı müracaatı ve iznini almak için gittiğimde aynı şeyi ifade etmiştim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA