BAL’DA KÖTÜ BAŞLANGIÇ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’DA KÖTÜ BAŞLANGIÇ


 

Bölgesel Amatör Lig perdelerini açtı. Mersin derbisine sahne olan ilk haftada Mut İdman Yurdu lige puansız başladı.

ALİ ŞANLI
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk hafta karşılaşmaları sona erdi. Ligde 5’inci grupta mücadele eden temsilcilerimizden Silifke Belediyespor ile İçelspor ilk hafta karşı karşıya gelirken, Mut İdman Yurdu sahasında 3 puan bıraktı.
“SİLİFKE’DE PUANLAR PAYLAŞILDI” 
Geçtiğimiz sezon Mersin Süper Amatör Lig’ini müthiş bir performansla şampiyon bitirerek BAL’a çıkan İçelspor, Silifke Belediyespor’a konuk oldu. Silifke İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Silifke Belediyespor hızlı başladı. 16. dakikada Ekrem’le öne geçti. Konuk İçelspor’un gole cevabı ise gecikmedi. Siyah beyazlıların yeni transferi Güven Güneri 38. dakikada eşitliği sağladı. İlk yarının bitimine dakikalar kala Silifke Belediyespor’da Tugay Şahin kırmızı kart görerek takımını o kişi bıraktı. İlk yarısı 1-1 eşitlikle sona eren karşılaşmanın ikinci yarısı da çekişmeye sahne oldu ancak her iki takım da eşitliği bozamadı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.
 
MUT KÖTÜ BAŞLADI
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de iyi bir performans sergileyen ve ligi 3. sırada bitiren Mut İdman Yurdu, ilk hafta sahasında Kırıkhaspor’u konuk etti. Mut Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Kırıkhanspor etkili başladı. Hatay ekibi 13. dakikada Nijeryalı futbolcusu Lawal Shehu Gıwa ile 1-0 öne geçti. İlk yarısı konuk ekip Kırıkhanspor’un 1-0 önde kapattığı karşılaşmanın ikinci yarısında Mut İdman Yurdu beraberlik için rakip kaleye yüklendi. Girdiği pozisyonları gole çeviremeyen Mut İdman Yurdu 10 kişi kaldı. Karşılaşmayı baştan sona önde götüren Kırıkhanspor, 89. dakikada İlyas Yılmaz’ın ayağında bulduğu golle sahadan 3 puanla ayrıldı.
 
LİGDE TOPLU SONUÇLAR:
İskenderun Belediye Gençlik ve Spor 0-0 Adana Kiremithanespor
1970 Hisar Spor 1-2 Talasgücü Belediyespor
Medcem Silifke Belediyespor 1-1 İçelspor
Kapadokya Göremespor 0-2 68 Aksaray Belediyespor
Adana Vefa01spor 1-3 Ceyhanspor
Mut İdman Yurdu Belediyespor 0-2 Kırıkhanspor
7 Mart Kadirli Demirspor 1-1 Arsuz Karaağaçspor

   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA