ÇAĞRILARI GENEL SEKRETER KUTLUGÜN YANITLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇAĞRILARI GENEL SEKRETER KUTLUGÜN YANITLADI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Empati Günleri’ kapsamında düzenlenen etkinlikte Çağrı Merkezi’ne gelen telefonları Belediye Genel Sekreteri Devran Kutlugün, yanıtladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, idari amirleri tarafından Belediye personellerinin görevlerini yerine getirirken neler yaşadığını empati yoluyla anlamak için başlatılan Empati Günleri hız kesmeden devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu’nun MER-EK Ekmek Satış Büfesi’nde vatandaşa ekmek satmasının ardından Genel Sekreter Devran Kutlugün de Çağrı Merkezi telefonlarına yanıt verdi. Vatandaşla bire bir iletişime geçen Kutlugün, Çağrı Merkezi’nin ‘444 2 153’ numaralı telefonuna bildirilen ihbar, temenni, dilek ve şikayetleri ilgili birimlere aktarırken, Çağrı Merkezi personellerinin görevlerini yaparken neler yaşadığına empati yoluyla tanıklık etti.
Çağrı merkezinde çalışan personellerin yerine geçerek, bir süre çağrıları yanıtlayan Kutlugün, empati etkinliği sayesinde kendisini personelin yerine koydu.

“MUTLU BİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK HAYATIMIZA DEVAM ETMENİN YOLUNU BULACAĞIZ”
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kutlugün konuşmasında hayata geçirilen etkinliğin faydalarından bahsederek, “Empati kelimesinin anlamı kişinin kendisini başkalarının yerine koyabilme kabiliyetidir. Biz de bugün 153 çalışanlarımızın görevini yaptık. Kendimizi onların yerine koyduk. Vatandaşlarımızdan gelen şikâyetleri, önerileri not aldık. Onların bir günde yaşadıkları sorunları yerinde gömüş olduk. Nasıl davranılması gerektiğini, karşılaştıkları zorlukları anlamaya çalıştık” dedi. 
Empati etkinliğinin kurum içi iletişimde ve ilişkilerde farklı bir vizyon açtığından söz eden Kutlugün, “Elbette Çağrı Merkezi bizim yüz akımız bir merkez. 2015’ten bugüne kadar 410 binin üzerinde çağrıya cevap verdi arkadaşlarımız. Onların sorunlarını da dinledik. Şimdi çözümler için çabalayacağız. Hep beraber yine güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Mersin Büyükşehir Belediyemizde diğer arkadaşlarımız da farklı farklı yerlerde empati yapmaya çalıştılar. Biz bunları üst yönetim olarak kendi aramızda değerlendireceğiz ve çalışanlarımızla, yönetenlerimizle birlikte mutlu bir Büyükşehir Belediyesi olarak hayatımıza devam etmenin yolunu bulacağız. Empati etkinliği uygulama anlamında amacına ulaştı. Şimdi ki amaç bunu gerçeğe dönüştürülmesi, taleplerin gerçekten yerine getirilmesi. Onlarla ilgili daha fazla anlayış göstermemiz” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA