MASAJ SALONUNDA FUHUŞ İDDİASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MASAJ SALONUNDA FUHUŞ İDDİASI


 

Mersin’de düzenlenen operasyonda, masaj salonu olarak işletilen bir iş yerinde fuhuş yapıldığı iddiasıyla iş yeri sahibi 3 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, merkez Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi'nde masaj salonu olarak faaliyet gösteren bir iş yerinde fuhuş yapıldığı bilgisini alan Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, söz konusu masaj salonunu izlemeye aldı. Salondan çıkan 2 şahsın ifadesine başvuran ekipler, şahısların 200 TL karşılığında iş yerindeki bir bayanla cinsel ilişkiye girdiklerini tespit etti. Bunun üzerine iş yerine operasyon düzenleyen polis, iş yeri sahibi olduğu belirtilen 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şahıslardan biri yaşı küçük olması nedeniyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Diğer şahıslar ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, adliyeye sevk edilen T.U. adlı şüphelinin, daha öncede 8 kez 'fuhuş yapmak için yer temin etmek ve fuhuşa aracılık etmek suçundan' işlem gördüğü öğrenildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA