4. KÖPRÜDE SONA GELİNDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

4. KÖPRÜDE SONA GELİNDİ


 

Silifke Göksu Nehri üzerinde yapımı süren Atatürk Köprüsü’nde (4. Köprü) sona gelindiği bildirildi.

Silifke Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Atatürk Köprüsü çalışmalarında emek veren personeli ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu. Başkan Turgut, belediye tarafından yapımı gerçekleştirilen ve yakın zamanda Silifke halkına hizmet verecek olan, Göksu Nehri üzerindeki Atatürk Köprüsü (4. Köprü)’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Camikebir, Bucaklı ve Gazi Mahallelerini birbirine bağlayacak olan Atatürk Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarının bitmek üzere olduğunu ve kısa sürede hizmete açılacağını belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Köprüde ışıklandırma, asfaltlama ve kaldırım çalışmaları tamamlandı. Şuan çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Köprümüz açıldıktan sonra kentimiz için çok önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturmuş olacağız. 2000 yıllık tarihi taş köprümüzün ayaklarının zayıflaması ve yeni bir köprüye ihtiyaç duyulması neticesinde, 4. bir köprüyü ilçemize kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın gerek trafik gerekse yaya olarak yoğun bir şekilde kullandığı Taş Köprü’nün restorasyon çalışmasına alınacak olması, 4.köprümüzün ulaşım ihtiyacında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Çalışmaların hızla devam ettiği köprümüzü kısa sürede halkımızın hizmetine açacağız. Silifke’ye inşallah 5. ve 6. köprüleri de kazandırırız” dedi.

ESNAF VE VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Silifke’ye kazandırdığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden esnaflar ve vatandaşlar, ‘Başkanımıza başarılarının devamını diliyoruz. Belediyemizin kısıtlı imkânlarına rağmen birçok hizmeti gerçekleştirdi. Kent merkezimiz yeni bir çehre ve görünüme kavuştu. Bunun üstüne Göksu Nehri üzerine yaptırdığı Atatürk Köprüsü ’de ilçemize ayrı bir anlam ve değer kattı. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’te Silifke’mize birçok kez gelmiş ve ilçemize ne kadar önem verdiğini göstermiştir. Başkanımızın da böyle bir köprü yaparak ismini ‘Atatürk Köprüsü’ koyması gayet yerinde ve anlamlı olmuştur. Kendisine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz’ diye konuştular.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA