GENÇ AVUKAT BORÇLARI YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇ AVUKAT BORÇLARI YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ!


 

Mersinli 28 yaşındaki avukat Gökhan Vural Arı, iş kurmak için gittiği İstanbul’da yaşadığı ekonomik zorluklar nedeniyle intihar etti.

Haber Merkezi

Mersin'in Tarsus ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve İstanbul Barosu'na kayıtlı 28 yaşındaki Avukat Gökhan Vural Arı iş kurmak için geldiği İstanbul'da yaşadığı ekonomik zorluklar ve ödeyemediği borçları nedeniyle intihar etti. Bu intihar kısa süre önce oğluna alamadığı pantolon nedeniyle hayatını kaybeden İsmail Devrim adlı işi akıllara getirdi.
Avukat Hakları Grubu'nun instagram hesabından yapılan paylaşımda "Bu büyük acı bize bir kez daha; bu ülkede ve bu şehirde ne kadar ağır şartlar altında mesleğimizi yapmaya çalıştığımızı hatırlattı. Çok! çok üzgünüz" denildi.
Avukat Gökhan Arı'nın intiharının ardından arkadaşları tarafından yapılan açıklamalarda ise hem savcılık hem de baro yönetimine eleştiriler vardı. Vural'ın arkadaşları savcılığın üzücü olaya gerekli ilgiyi göstermeyerek cenazeyi beklettiğini iddia etti.   


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA