ŞİŞECAM’DAN ÇALIŞANLARA EK ÜCRET ARTIŞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞİŞECAM’DAN ÇALIŞANLARA EK ÜCRET ARTIŞI


 

Şişecam Grubu’nda ekonomik kayıplardan dolayı toplu iş sözleşmesi haricinde çalışanlara zam yapıldı.

SONER AYDIN

Şişecam Grubu, son günlerde artan enflasyon ve ekonomik kayıplardan dolayı aylık ücretli çalışanlara ek ücret artışı yaptı. 
Şişecam Grubu’ndan yapılan açıklamada, “Şişecam ailesi olarak her zaman başarma arzusu yüksek ve performans hedefleyen çalışma arkadaşlarımızla hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda ilerliyoruz. Topluluğumuzun performansının arttırılması ve hedeflerimizin gerçekleştirilmesinde siz değerli çalışanlarımız kritik öneme sahipsiniz. Çalışanlarımızı sürekli destekleyerek, çalışanlarımızla kurumumuzu geleceğe taşımaktaki kararlılığımızın bir ifadesi olarak içinden geçmekte olduğumuz zorlu ekonomik koşullarda ücretlendirme konumumuzun güçlendirilmesi için aylık ücretli çalışanlarımıza ek ücret artışı yapılması kararı alınmıştır. Bir anlamda finansal başarılarımızın çalışanlarımızla paylaşılması anlamına da gelen ücret artışının ekonomik dalgalanmalara karşı çalışanlarımızı destekleyeceğine inanıyor, 2018 yılının devamında sizlere başarılar diliyorum” ifadelerine yer verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA