“KUL HAKKI ÖNEMLİ, TABİ Kİ BİLENE!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KUL HAKKI ÖNEMLİ, TABİ Kİ BİLENE!”


 

MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yeniden aday gösterilmemesi sonrası partisi ile yaşadığı gerilim sürüyor.

Haber Merkezi

Hafta sonu MHP teşkilatının Büyükşehir adayı Hamit Tuna için düzenlediği tanıtım toplantısında partinin önde gelenlerinin Kocamaz’a yönelik sert söylemlerine yanıt gecikmedi. Burhanettin Kocamaz sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile MHP’lilere, “Kul hakkı önemli, tabi ki bilene!” yanıtı verdi.

Kocamaz paylaşımında şunları söyledi, “Kul Hakkı çok önemli ve çok ta tehlikelidir. Cenab-ı Allah benim huzuruma Kul Hakkı ile gelmeyin buyuruyor. Siyasetteki en bariz kul hakkı aslında emek hırsızlığıdır. Çok şükür bu güne kadar geldiğimiz yerlere birilerinin sırtına binerek hak etmediğimiz şekilde gelmedik. Gelmeyi de düşünmedik. Doğduğumuz ve doyduğumuz yerde hizmete talip olduk. Vatandaşla bütünleştik. Biz güvenenlerin güvenini boşa çıkarmadık. Daima hakkı savunduk. Haksızlıklarla mücadele ettik. Eğilip bükülmedik. Tehditler aldık, korkmadık. Çekinmedik. Beyt-ül malı emanet bildik. Sonuna kadar koruduk.

Yılmadık. Yıkılmadık. İnce eledik.Sık dokuduk. Bizden farklı beklentileri olanlara asla fırsat vermedik. Böyle olunca da halkımıza yarandık ancak farklı beklentileri olanlara, yaranamadık! Yeri geldi kurşunlara muhatap olduk! Asla geri adım atmadık! İyi ki de Beyt-ül mala göz dikenlere, farklı beklentisi olanlara yaranamadık! Yoksa 25 yıl riskli bir görevi sürdürmemize rağmen hala alnımız açık başımız dik olarak nasıl dolaşabilecektik? Üzerimize oynanan oyunlara,kumpaslara göğsümüzü gerdik. Yalnız ve yalnız Allah’ımıza güvendik. Ve yanlışa düşmeyelim diye duşlar ettik. Hala da ediyoruz. Rabbim bizleri hak etmeden bir yerlere gelmekten ve kul hakkı yemekten korusun. Bizleri hak etmediğimiz şekilde makam ve mevki sahibi eylemesin. Bizi vefasızlarla terbiye eylemesin. Bizi nankör insanlardan uzak eylesin. Rabbim fitne fesat iftira isnat gıybet ve dedikodulardan muhafaza eylesin. Rabbim makama ve mevkiye göre yön, kılık ve kılıf değiştirenlerle değil gerçek dostlarla muhatap eylesin. Rabbim bu çileli yolda yar ve yardımcımız olsun ve hepimizi korusun”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA