İLETİŞİMCİLERDEN ‘DİJİTAL’ SEMPOZYUMU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLETİŞİMCİLERDEN ‘DİJİTAL’ SEMPOZYUMU


 

İletişim Fakülteleri Dekanlar Konseyi (İLDEK), İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) ve Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliği çerçevesinde düzenlenecek “Uluslararası Dijital Çağda İletişim Sempozyumu, 18-19 Ekim 2018 tarihlerinde Mersin’de yapılacak.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre sempozyum, iletişim alanında önde gelen akademisyenlerin, araştırmacıların ve lisansüstü öğrencilerin bir araya geleceği, farklı perspektiflerden yeni düşüncelerin ortaya konulacağı, bilgi ve araştırmaların paylaşılacağı akademik bir tartışma ortamı sağlamayı hedefliyor. MEÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Senem Duruel Erkılıç; ‘’İletişim Fakülteleri Dekanlar Konseyinin geleneksel hale getirmeyi amaçladığımız bu sempozyum dizisinin ilkine ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. Ulusal ve uluslararası katılımcıların yoğun ilgisi bizleri çok mutlu ediyor ve sempozyumun akademik anlamda önemli bir etkileşim ve paylaşım ortamı sağlayacağının da işaretlerini veriyor.’’ dedi.

Çok sayıda bildiri ile zengin bir içeriğin sempozyumda yer alacağını belirten Prof. Duruel Erkılıç; ‘’139 bildiri, 218 katılımcı ile sempozyumumuz iletişim alanında köklü değişimlere neden olan dijitalleşmeyi, yarattığı yeni ortamlar, farklı formlar/anlatılar bağlamında ele almayı; sürecin kendisini ve sonuçlarını, kavram ve uygulamalarıyla disiplinlerarası bir perspektifte tartışmayı amaçlıyor” ifadelerini kullandı.

Prof. Duruel Erkılıç; “Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı başta olmak üzere Mersin Büyükşehir Belediyesine, Mezitli Belediyesine, Tarsus Belediyesine, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasına, İletişim Fakültesi Dekanlar Konseyi ve İletişim Araştırmaları Derneği’ne verdikleri destek ve işbirliği için teşekkür ediyorum.  İLDEK ve İLAD Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz başta olmak üzere tüm İletişim Fakülteleri Dekanlarına, bilim kuruluna, bildirileriyle katılan akademisyenlere ve düzenleme kurulunda görev alan ve büyük bir özveriyle çalışan fakültemiz öğretim üyelerine ve elemanlarına ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA