ŞANLI İPTEN ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞANLI İPTEN ALDI


 

Tarsus İdman Yurdu, Fethiyespor deplasmandan Koray Şanlı’nın 80.dakikada attığı gol sayesinde 1 puanla döndü.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 8. Hafta karşılaşmaları oynandı. Ligde mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, Fethiye ile karşılaştı. Sarı-Lacivertliler bu maça sakatlıkları devam eden Aytaç, Okan, Gökhan, takım Kaptanı Nurullah ve Yasin’den yoksun çıktı. Sarı Lacivertliler eksiklerine rağmen karşılaşmadan 1 puan çıkarabildi. 
Hafta sonu evinde oynadığı Pendik maçında kaybettiği 2 puanın telafisi için sahaya çıkan Tarsus İdman Yurdu, Koray Şanlı’nın 80.dakikada attığı gol 1 puanı kurtardı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun hafta arası mesaisinde Fethiyespor ile karşı karşıya gelen Tarsus İdman Yurdu, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. 
Fethiye İlçe Stadı’nda akşam oynanan maçın ilk yarısında her iki takım oyuncuları da girdikleri pozisyonları gole çeviremedi ve devre 0-0 eşitle sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısına daha iyi başlayan ev sahibi Fethiyespor, 56. dakikada Mahmut Metin’in attığı golle 1-0 öne geçti. Tarsus İdman Yurdu, ilerleyen dakikalarda daha fazla topa sahip olmaya başladı. Sarı-Lacivertliler 80. dakika da Fethiyespor ceza sahası önünde serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Koray Şanlı’nın vuruşu barajdan sekince kaleci Fatih kontrpiyede kaldı ve top filelerle buluştu (1-1). Kalan bölümde başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA