MERSİN’İ HAK ETTİĞİ GİBİ TAÇLANDIRIYORLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’İ HAK ETTİĞİ GİBİ TAÇLANDIRIYORLAR


 

Mersin’in kültür-sanat etkinlikleri üretim fabrikası olarak da bilinen Sanat Etkinlikleri Derneği olağan genel kurula gitti. Seçimlerde güven tazeleyen Başkan Selma Yağcı, “Mersin’imizi hak ettiği gibi taçlandırmaya, hep birlikte, sevgiyle devam edeceğiz” dedi.

Etkinlikleriyle Mersin’in ulusal ve uluslararası alanda sesi olan ve Mersin Uluslararası Müzik Festivali’ni de düzenleyen Sanat Etkinliği Derneği, 2018 yılı 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı yaptı. Kültür Mahallesi, Toroğlu Apartmanı’nda bulunan dernek binasında gerçekleştirilen genel kururla Selma Yağcı yeniden başkanlığa seçildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre; Divan heyeti seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurulda, geçmiş dönem faaliyet raporları değerlendirildi.

Halil Delibaş’ın divan başkanlığında, dernek üyelerinin oluşturduğu tek listeyle gidilen seçimde yönetim ve denetim kurulu üyelerinin tamamı yeniden seçilerek güven tazeledi. 2018-2020 dönemi Yönetim Kurulu: Selma Yağcı, Hülya Zehra Solmazer, Ahmet Yeşil, Dırahşan Bulut, Tuba Kaya, Ferda Er, Nuran Kurtuluş. Yönetim kurulu yedek üyeleri: Hafize Bilgenoğlu, Suphi Yılmaz, Faik Burakgazi, Serhat Servet Dövenci, M. Kübra Kırbıyık, Faik Güçlü, Ziya Aykın. Denetim kurulu: Halil Delibaş, Münire Aslan, Zeynep Banu Akman Bezek. Denetim kurulu yedek üyeleri: Mehtap Aşut, Zümrüt Dilekoğlu, Necla Akbulut, isimlerinden oluştu.

MUMF ve Sanat Etkinliği Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yağcı yaptığı açıklamada; “Şehrimizin tanıtımında önemli yeri olan ve olmazsa olmazları arasında yer alan Mersin Uluslararası Müzik Festivali’nde görevli Sanat Etkinliği Derneği, yeni bir döneme daha aynı kadro ve aynı güvenle yürümeye karar verdi. Derneğimizin başarılarla dolu bu geçmişi tüm halkımızın eseridir. Daha pek çok festivalde Mersin’imizi hak ettiği gibi taçlandırmaya, hep birlikte, sevgiyle devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA