İYİ PARTİ’DE HEDEF BÜYÜKŞEHİR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ’DE HEDEF BÜYÜKŞEHİR!


 

İYİ Parti İl Başkan Vekili Güleç, Mersin’de hedeflerinin Büyükşehir ve en az 7-8 ilçe belediyesini almak olduğunu söyledi.

SONER AYDIN

İYİ Parti Mersin İl Teşkilatı, kuruluşlarının 1. yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. İl yönetimi ve çok sayıda partilinin katıldığı törende konuşan İl Başkan Vekili Üzeyir Güleç, Mersin’de hedeflerinin Büyükşehir’i almak olduğunu söyledi.

“LAİK, DEMOKRATİK CUMHURİYETİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”
İYİ Parti’nin bir ihtiyaçtan dolayı ortaya çıktığını ve 7-8 ay gibi kısa bir süre içerisinde teşkilatlarını oluşturduklarını vurgulayan Güleç, “Bütün engellemelere rağmen 24 Haziran seçimlerine katıldık. 43 milletvekili çıkarttık. 5 milyon civarında oy aldık. Şu andan itibaren de çok daha büyük hedeflerimiz var. Türk siyasetinde bir çığır açarak ülkemize kadın eli değsin istiyoruz. Ülkenin sosyal, siyasal ekonomik, hukuksal sorunu ortada. Biz laik, demokratik cumhuriyeti yeniden tesis etmek ve ülkemizi refah seviyesine çıkartmak için çalışacağız” dedi.

“HEDEFİMİZ 7-8 BELEDİYE ALMAK”
Mersin’in 81 il içerisinde başarılı olan 3-4 ilden bir tanesi olduğunu belirten Güleç, “Mersin’de başarılı bir seçim geçirdik ve 2 vekil çıkarttık. Yerel seçimlerde Büyükşehir başta olmak üzere tüm ilçelerde Mersin’i temsil edecek Mersin’e hizmet edecek belediye başkan adaylarını belirleyeceğiz. Birçok isim partimizle birlikte anılıyor. Ama bizim henüz bir başvuruları yok. Biz en iyi adayları tespit edip seçime gireceğiz. Büyükşehir dahil olmak üzere en az 7-8 ilçede belediye başkanlarını kazanacağız” diye konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA