ÇERÇİLİ, SU BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇERÇİLİ, SU BEKLİYOR


 

Erdemli’nin Çerçili Mahallesi Muhtarı Osman Ersin, en ciddi sıkıntılarının başında içme suyu, yol ve ulaşımın geldiğini söyleyerek, en kısa zamanda çözüm beklediklerini açıkladı.

Büyükşehir Yasası ile köy statüsünden mahalleye dönüşen bölgelerde çalışmalarını sürdüren Erdemli Belediyesi’nin yoğun mesaisi Çerçili Mahallesi’nde sürüyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; bu bölgede yarım asırdır devam eden sorunlara çözüm getirmek için geniş kapsamlı bir çalışma yürüten ve asfalt, parke hizmeti ile ilkleri yaşatan Erdemli Belediyesi verdiği sözlerin çok daha fazlasını yerine getirmek için bu bölgede asfalt öncesi alt yapı temel çalışmalarına başladı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Çerçili Süpürgelik mevkisinde çalışmaların sürdüğü bilgisini paylaşarak, “Erdemli’nin her tarafına yetişmeye çalışıyoruz, hizmet alanımız çok büyük ama biz büyük bir azimle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Çerçili Mahalle Muhtarı Osman Ersin, mahallenin son 4 yıldır tarihinde görmediği hizmetleri aldığına dikkat çekerek, teşekkür etti. En ciddi sıkıntılarının başında içme suyu, yol ve ulaşım sorunlarının geldiğini anlatan Muhtar Ersin, ‘’Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’ya ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallemizin yıllardır kanayan yarası acil ihtiyacı olan asfalt çalışmaları ve mahalle aralarına dahi parke hizmeti yaptı. Köyümüze bir futbol sahası kazandırdı. Bir istek ve talebimiz olduğunda başkanımızla temasa geçtik. Talep ettiğimiz işin mahiyetine göre hızlı şekilde isteklerimiz yerine getirildi. Allah razı olsun’’ diyerek hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Çerçili’nin içme suyu problemi olduğuna da dikkat çeken Muhtar Ersin, bu konuya da Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun el attığını söyledi. En kısa zamanda bu sorunlarının da çözüme kavuşacağını belirterek, köylerinin içme suyuna probleminin ortadan kalkacağını söyledi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA