93 YILLIK ÇINAR DESTEK BULAMIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

93 YILLIK ÇINAR DESTEK BULAMIYOR


 

1925 yılında kurulan ve bir zamanlar Süper Lig’de büyük takımların korkulu rüyası olan Mersin İdmanyurdu, 55 yıl sonra düştüğü amatör ligde de destek bulamıyor.

Türkiye'nin ilk kurulan kulüplerinden biri olan ve ülke futbolunda bir zamanlar fırtına gibi esen Mersin İdmanyurdu, 4 yıldır yaşadığı maddi sıkıntılar, transfer yasakları ve bunlara bağlı FIFA'dan gelen cezalar nedeniyle bir anda yok oldu. 

Bu yıl Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve son oynanan, Anamur Muzspor maçında kentin ileri gelenlerinden destek göremediği için tepkisini 1 dakika topla oynamayarak gösteren MİY, izleyenlerden büyük destek gördü. Takımın durumuyla ilgili konuşan Mersin İdmanyurdu Başkan Vekili Şevket Varan, “Maçın ilk bir dakikasında topla oynamama gibi bir protesto yaptık. Bunun nedeni de halen kentin ileri gelenlerinin hiçbirinin bizlere destek olmayışıdır. Sadece kentin belediye başkanı, valisi anlamında söylemiyoruz. İş adamlarımız, geçmişte dönemde yönetimde olan, bu takımın başarılarında ön plana çıkmış, başarı geldiğinde fotoğraf karesine girmek için birbiriyle yarışanlar telefonlarına bakmıyorlar, takımı tamamen sahipsiz bırakmış durumdalar. Biz kendi imkanlarımızla futbolcu arkadaşlarımızın ödemelerinin büyük bir kısmını yaptık. Sağolsun yine gerçekten bizleri seven insanların desteğiyle yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte kentin ileri gelenlerinin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA