“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ!”


 

Bağımlılıkla mücadelede önemli çalışmaların yürütüldüğü Mersin’de öncelik aile bireylerinin bilinçlendirilmesi.

“Mersin Bağımlılık İle Mücadele Koordinasyon Kurulu” 6. toplantısı Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre; Valilik Toplantı Salonunda; Vali Yardımcıları, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı da, bağımlılıkla mücadele çağrısı yapıldı. 

Vali Su toplantı öncesinde yaptığı konuşmasında, ülke ve şehirde bağımlılıkla mücadele konusunda çok ciddi çalışmalar yapıldığını kaydederek, özellikle son dönemlerde Mersin’de önemli başarılar elde edildiğini söyledi.
Bağımlılık ile mücadele kapsamında güvenlik güçlerinin yürüttüğü başarılı operasyonlara dikkat çeken Vali Su, diğer taraftan Sosyal Destek Projeleri (SODES) ile sivil toplum kuruluşları tarafından da çok önemli çalışmalar yapıldığını belirterek, yürütülen başarılı çalışmaların, bundan sonra da artarak devam edeceğinin altını çizdi.
Vali Ali İhsan Su; “Madde bağımlılığı konusunda ilk hedefimiz aile ve bireyleri bilinçlendirerek, madde bağımlılığı oluşmasını önlemek diğer önemli bir hedefimiz ise bağımlı vatandaşlarımızın tedavilerini gerçekleştirerek, maddelerden uzaklaşmasını sağlamaktır. Bu iki yönde hem genel idare birimleri hem de belediyelerimiz gerekli çalışma ve denetimleri işbirliği içerisinde sıkı bir şekilde yapıyor” dedi. 
Tüm kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarına bu zamana kadar yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Vali Su, sözlerini bağımlılıkla mücadele amacıyla yürütülen çalışmaların bundan sonra da kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak noktaladı.
Toplantı, yapılan sunumların ardından katılımcıların görüş ve çözüm önerilerinin alınması ile sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA