DUYARLI OLUN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DUYARLI OLUN!


 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’dan meclis toplantılarına katılmayan Belediye Başkanları’na tepki gösterdi.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı’nın Birinci Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında toplandı. Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda idare tekliflerine ait 23, komisyon raporlarına ait 14 ve gündem dışı 5 olmak üzere toplam 42 madde görüşüldü. Meclis toplantısında 2019 Mali Yılı Performans Programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin ve İlçe Belediyeleri’nin 2019 Mali Yılı Bütçeleri ile ilgili teklif görüşülerek, ilgili komisyonlara havale edildi. 
Belediye meclis toplantısına, MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İYİ Partili Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe,  CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Akdeniz Belediyesine kayyum olarak atanan Akdeniz Kaymakamı Muhuttin Pamuk katılmadı. İlçe belediyelerinin bütçelerinin görüşüldüğü bileşime 7 belediye başkanının katılmaması Başkan Kocamaz tarafından tepkiyle karşılandı. Önceki bileşimde de belediye başkanlarının meclis toplantılarına katılmamasına değinen Başkan Kocamaz, “Bu hoş bir şey değil. Burada 6 tane belediye başkanımız var, 7 tanesi yok. Ama onların bütçesi görüşülüyor. Belediye başkanlarımızın biraz duyarlı olmasında fayda var” diye tepki gösterdi.

MHP’LİLER ‘O’ GÜNDEN SONRA MECLİSE GELMEDİ
MHP’li Burhanettin Kocamaz’ın genel merkez tarafından ikinci döneminde aday gösterilmemesinin üzerine meclise katılan MHP’li belediye başkanı ve meclis üyesinin sayısında düşüş yaşandı. Özellikle Kocamaz’ın yerine aday gösterilen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın, son 2 aydır meclis toplantılarına katılmaması dikkat çekti. Durum, Tuna’nın Başkan Kocamaz’la karşılaşmak istememesinden kaynaklandığı şeklinde yorumlanırken, MHP’li Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun da toplantılara katılmaması dikkat çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA