MERAL AKŞENER’İN GÖZÜ MERSİN’DE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERAL AKŞENER’İN GÖZÜ MERSİN’DE


 

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini belirleyen İYİ Parti İl Başkanlığına ziyaretler sürüyor. İl Başkanlığını son olarak İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından yazılı açıklama yapan, Servet Koca, “Genel Merkezimizin il il, ilçe ilçe gerçekleştirdiği ziyaretler bizleri, dolayısıyla İl Teşkilatımızı oldukça memnun etmektedir. Partimizin Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel beye ve Partimizin Mersin Milletvekili Sayın Zeki Hakan Sıdalı beye tebrik ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel ziyaret amaçlarını belirterek, “Artık seçim süreci başladı, seçim atmosferine girdik ve seçim ile ilgili Genel Başkan Yardımcılarımız il bazında ekip kurup, İl Teşkilatları ile koordineli şekilde seçim sürecini yöneteceklerdir. Mersin, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Kayseri illerinde yapılanacak koordinasyon muhtemelen tarafımdan yürütülecektir. Bu sebeple bu süreçte daha sık görüşeceğiz. Hepinizin bildiği gibi Sayın Genel Başkanımız Mersin’e çok önem veriyor. Mersin için en uygun olabilecek adayın ismini sizlerle yapacağımız istişareler sonucunda önümüzdeki günlerde kamuoyunda paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı ise, “Bugünü çok anlamlı buluyorum. Genel Seçimlerde bilfiil çalıştığımız arkadaşlarımızı tekrar görmek, aramıza yeni katılan arkadaşlarla tanışmak ve bu ailenin güçlenerek büyüdüğünü görmek çok güzel. Genel Seçimler döneminde sizler birçok fedakârlıklar yaparak çalıştınız, hepimiz canla başla çalıştık. Sizler bugün İl Divan Kurulu’nda olmakla belki de siyasetin içinde çeşitli kademelerde, Belediyelerde birçok unvanlardan vazgeçerek, parti için çalışmayı tercih ettiniz. Bu bizler için çok kıymetli. Hepinize teşekkür ederim. Hepinizin bilmesini isterim ki Sayın Genel Başkanımızın Mersin iddiası boş bir iddia değil, gerçek bir iddiadır. İYİ Partili olmak başka Partili olmaya benzemez. Biz bunu Meclis’te çok yoğun yaşıyoruz. Sorumluluğumuz oldukça büyük. Sizlerin çalışma ve desteklerinizle Mersin’in çok daha iyi yerlerde olacağına inancımız sonsuzdur” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA